Страница 1 от 1

Влюбих се в по-възрастен..и не е заради парите

Публикувано: ср, 31 яну 2018, 23:12
от ED01
Здравеите. Влюбих се лятото в един по-възрастен мъж. Не съм пълнолетна. Работехме заедно и заради възрастта му не се надявах на никакви извънработни отношения и контакти. 2 седмици след напускането ми обаче ,той ме намери в социалните мрежи и ми писа.. и аз се влюбих. Не си пишем често ,защото много работи. Харесвам го ,защото е изключително мил , не е като момчетата на нашите години (момичетата ще разберът това, а момчетата да не се обиждат,не е лично). Ще съм благодарна на всякакви съвети относно какво да правя. :)

Re: Влюбих се в по-възрастен..и не е заради парите

Публикувано: чет, 01 фев 2018, 18:02
от GaBrIeLa
ED01 написа:Здравеите. Влюбих се лятото в един по-възрастен мъж. Не съм пълнолетна. Работехме заедно и заради възрастта му не се надявах на никакви извънработни отношения и контакти. 2 седмици след напускането ми обаче ,той ме намери в социалните мрежи и ми писа.. и аз се влюбих. Не си пишем често ,защото много работи. Харесвам го ,защото е изключително мил , не е като момчетата на нашите години (момичетата ще разберът това, а момчетата да не се обиждат,не е лично). Ще съм благодарна на всякакви съвети относно какво да правя. :)


:) Няма нищо ненормално в това, просто той е по-голям с повече опит и знае как да се държи. В смисъл държи се като мъж, а не като хлапак, който постоянно иска да се изтъкне, може би това ти харесва, не знам ти най-добре знаеш защо го харесваш. А какво да правиш зависи само от теб, моят съвет е да не бързаш с развитието на връзката, проточвай нещата за да го опознаеш защото понякога мъжете не са това за което се представят.

Re: Влюбих се в по-възрастен..и не е заради парите

Публикувано: съб, 03 фев 2018, 14:50
от PeRiSaN
Нормално е да се влюбиш в доста по-голям от теб мъж, защото е по-улегнал и с опит, знае какво иска. И както казва GaBrIeLa от теб зависи докъде ще стигнете.

Re: Влюбих се в по-възрастен..и не е заради парите

Публикувано: пет, 04 май 2018, 20:58
от veneta
За любовта няма граници според мен. Не трябва да се интересуваме от възрастта и други неща, важно е да се обичаме.