Страница 1 от 1

Приятеля ми има проблем с ерекцията

Публикувано: нед, 20 мар 2016, 18:22
от kapi4le
Здравейте аз съм на 22 г. а приятелят ми е на 41 той е доста по-възрастен от мен но аз харесвам по-сериозни мъже много се разбираме и много го обичам. Аз нямам много сексуален опит но когато правим секс не му е много твърд и на моменти му омеква още. Доста често му го смуча и се втвърдява донякъде и после пак му омеква. Много го обичам и не искам да се разделяме но се чувствам незадоволена и доколкото знам той и с другите си връзки го е имал този проблем. Не сме говорили по въпроса но се чудя дали да не му предложа да купи някакви лекарства или отиде на преглед на лекар.

Re: Приятеля ми има проблем с ерекцията

Публикувано: ср, 30 мар 2016, 15:50
от Shada
Ами това е важен проблем все пак е най-важната функция на мъжа :) може да е от нещо елементарно като простата до психологически проблем, най-добре доктор да посети да му направят изследвания.

Re: Приятеля ми има проблем с ерекцията

Публикувано: чет, 29 сеп 2016, 13:41
от katerina
Моя приятел имаше подобен проблем. Това му помогна:
Редактирано от администратора

Re: Приятеля ми има проблем с ерекцията

Публикувано: пет, 11 ное 2016, 18:47
от bloodstriker
оправи ли се?

Re: Приятеля ми има проблем с ерекцията

Публикувано: чет, 27 юли 2017, 11:07
от IlianaBurgas
Ето тука е обяснено надълго и нашироко относно проблемите с ерекцията. Наистина голям бич за мъжкия пол е тая работа. Мъжа ми едвам се справи с упражнения и няколко билкови добавки. Иначе и витагра е вариант, макар, че според мъжа ми водела до инсулт :).

Re: Приятеля ми има проблем с ерекцията

Публикувано: пон, 04 юни 2018, 14:28
от vladimir80
и на мен ми се е случвало, то кой ли мъж е нямал проблеми с ерекцията, но един познат миналата година ми даде едно желе Superagra
адски съм доволен от него, хем ерекцията ми е здрава , хем издържам двойно повече време :)

Re: Приятеля ми има проблем с ерекцията

Публикувано: вт, 05 юни 2018, 15:41
от IvoNakev
Дайте повече инфо за това желе. От известно време и аз имам проблеми, а не искам да разо4аровам гаджето. Отделно. че имам проблем и със стомашни киселини и искам нещо щадящо стомаха.