Разни фетиши...

Споделени сексуални преживявания и проблеми.
IreNaa_Si
Мнения: 4
Регистриран на: съб, 07 май 2016, 19:59

Разни фетиши...

Мнениеот IreNaa_Si » съб, 07 май 2016, 20:04

Здравейте! Пиша от любопитство дали и вашите мъже имат разни фетиши като моя. Моят например обича да ме кара когато излизаме да си обувам супер къси панталонки. Имам едни които са скъсявани допълнително за да ми е задника отвънка. Кара ме да си ги вдигам нагоре за да ми се впиват във вагината и да ми се очертава цепката. Така ме праща да ходя до магазина или другаде. Също ако му идват на гости приятели задължително ме кара да ги обувам като задължително трябва да ми се е очертала цепката отпред за да ме гледат. Преди си знаех, че ако го ядосам за нещо наказанието ми ще е да ми го слага отзад, но сега го кефи друго нещо. Кара ме да се съблека гола и ме хваща под коленете докато ми е отзад и ме вдига във въздуха и ме разкрачва. Така вагината ми лъсва и се отваря и това го прави на прозореца. Един вид ми развява п*тката на хората по улицата. А ние сме на първия етаж. И така чака да минат поне 4-5 човека да ме видят гола. Някой дори се спират и се правят че си ровят в телефоните за да стоят да гледат, но тогава той ме сваля. А когато минават жени ме кара да му го лапам. Сякаш обича да му го гледат. Знам че се държи понякога гадно, но го обичам пък и е единствения мъж който ме надупва и освен че ме лижи отдолу ми лижи и ануса. Някой дали има подобни случки?
Потребителски аватар
nikoletta
Мнения: 39
Регистриран на: вт, 22 мар 2016, 17:10

Re: Разни фетиши...

Мнениеот nikoletta » нед, 08 май 2016, 17:16

:) Мен мъжът ми ме кара да го ритам по топките, но не много силно и после ме кара да му се извинявам като му ги смуча клекнала пред него. Ама вие сте големи палавници с твоя :) на теб харесва ли ти като ти показва вагината през прозореца на минаващите хора или го правиш заради него?
IreNaa_Si
Мнения: 4
Регистриран на: съб, 07 май 2016, 19:59

Re: Разни фетиши...

Мнениеот IreNaa_Si » нед, 08 май 2016, 17:52

Незнам дали ми харесва, по-скоро не. Но той ме съблича гола и ме вдига във въздуха и ме разкрачва, аз няма какво да направя. Най-вероятно го правя заради него.
Потребителски аватар
Talloom
Мнения: 33
Регистриран на: пет, 01 апр 2016, 15:57

Re: Разни фетиши...

Мнениеот Talloom » вт, 10 май 2016, 20:40

Имате ли и други фетиши, ние с жена ми обичаме да правим секс на странни места, като в банята на наши приятели снощи.
classy
Мнения: 5
Регистриран на: вт, 07 юни 2016, 15:56

Re: Разни фетиши...

Мнениеот classy » вт, 07 юни 2016, 16:33

За рождения ми ден приятелят ми ми подари едно бижу и сега ме кара да ги слагам, когато излизаме. Усещането е наистина много приятно, но възбудата в един момент става прекалено силна и ти се иска да ги махнеш и да изнасилиш първия срещнат. Понякога не можем да дочакаме да се приберем, за да правим секс и го правим на обществени места - тоалетни на заведения, в колата или във входа на блока.
Потребителски аватар
Tiara
Мнения: 32
Регистриран на: пет, 25 мар 2016, 13:50

Re: Разни фетиши...

Мнениеот Tiara » вт, 19 юли 2016, 17:25

classy написа:За рождения ми ден приятелят ми ми подари едно бижу и сега ме кара да ги слагам, когато излизаме. Усещането е наистина много приятно, но възбудата в един момент става прекалено силна и ти се иска да ги махнеш и да изнасилиш първия срещнат. Понякога не можем да дочакаме да се приберем, за да правим секс и го правим на обществени места - тоалетни на заведения, в колата или във входа на блока.


С моя приятел положението е същото даже не се притесняваме, че някой ще ни види.

Върни се в “Форум за секс, първи път, сексуални проблеми, сексуални приключения, изневяра”