Страница 1 от 1

Помощ за избор на най-добрата електрическа самобръсначка

Публикувано: пет, 12 яну 2018, 17:21
от smark
Доста години ползвах електрическа самобръсначка на Philips, която за съжаление се развали но съм много доволен от нея. Самобръсначката работеше както на ток с кабел, така и на батерия. Нямаше екстри, като да се бръснеш с пяна но не ми и трябва. Въпроса ми е как са в момента електрическите самобръсначки Philips и има нещо друго качествено на достъпна цена. Старата самобръсначка я бях взел за 65 лв., сега бюджета ми е максимум 100 лв.

Re: Помощ за избор на най-добрата електрическа самобръсначка

Публикувано: съб, 10 мар 2018, 15:53
от Kirpi4a
smark написа:Доста години ползвах електрическа самобръсначка на Philips, която за съжаление се развали но съм много доволен от нея. Самобръсначката работеше както на ток с кабел, така и на батерия. Нямаше екстри, като да се бръснеш с пяна но не ми и трябва. Въпроса ми е как са в момента електрическите самобръсначки Philips и има нещо друго качествено на достъпна цена. Старата самобръсначка я бях взел за 65 лв., сега бюджета ми е максимум 100 лв.


Много съм доволен от една електрическа самобръсначка Philips, ползвам я вече няколко години и освен намалелия капацитет на батерията нямам други проблеми. Мисля че още са на ниво, ако ти харесва дадена марка не виждам причина да я сменяш докато не те разочарова.