Миграцията криза: оръжие за унищожаване на Европа

Политически новини от Европа, европейските икономически пазари. Дискусии върху решенията на Европейската комисия и Европейската централна банка.
Mladen
Мнения: 10
Регистриран на: чет, 21 сеп 2017, 14:14

Миграцията криза: оръжие за унищожаване на Европа

Мнениеот Mladen » ср, 04 окт 2017, 13:36

Миграцията криза в Европа продължава да бъде една от основните теми в Европейския средствата за масова информация. Аз обсъждат тази тема много пъти в техните материали. Като правило всички моите статии са били ограничени до факта, че политиката на германския канцлер Ангела Меркел е виновна, които продължава да пусне стотици хиляди на мигрантите в Европа.
Но само тя е виновна в това, което се случва в Европа сега? Може би има посока, които са интересува за миграционната криза в Европа?
Аз не трябва да прекарват много време на световна мрежа да разбере, че Джордж Сорос може да бъде една от заинтересованите посоки на миграцията криза в Европа. Това е известният американски милиардер, който известен с валутни спекулации. Той организира колапс на британската лира през 1992, които го изведоха повече от един милиард долара в един ден. Чрез различни фондове той участва във военни конфликти в Сирия, Йемен, Украйна, която му позволява да влияят върху политическите процеси в различни региони.
Каква е неговата полза от бежанците в Европа? Той каза много пъти, че ЕС трябва да приеме повече от 300 хиляди мигранти годишно, и разходи за това около 30 милиарда долара. Джордж Сорос вярва, че европейските граници трябва да бъдат отворени и бежанците не трябва да бъдат презаселени със сила в европейските страни и да живее където искат. Днес различни неправителствени организации, свързани с "Отворено общество", са в подкрепа на мигрантите на сушата и да помогне им да достигнат Европа. За такива "туристи" се издават карти, пари и мобилни телефони.
Организации, подчинени на Сорос, се стремят към подкрепа на ЕС в организирането на прием на бежанците, но за парите от ЕС. По-късно когато финансови ресурси започват да приключи в Европа, Сорос ще ги вземе на европейските политици по този начин той може да ги прикачите към себе си с пари и да ги задължава. Допълнителни бюджетни разходи отвори нови възможности за корупция. Съответно Сорос може да има нови канали на влияние върху европейските политици, той се надява да насърчи си кандидати за ръководни длъжности.
Нека не забравяме, че той подкрепя теорията на отворено общество и се застъпва за обединението на нациите. Той е чужденец за всичко национално. Той се стреми да създаде обединена нация в Европа, които ще бъдат управлявани от олигарсите на неговото ниво. Но за това, той трябва да унищожи националните особености на европейците! Миграцията криза, войната в Украйна, Каталония и Шотландия ще му помогне в това. В момента само Унгария активно се противопоставя неговите инициативи да превърнем европейските държави в точка на приемане на бежанци!
Нека не забравяме, че Джордж Сорос, според българската преса, има директна връзка с организацията на провокативни протести за да дестабилизира ситуацията в България в навечерието на миналогодишните встъпването в длъжност на новия президент на България. В допълнение, той налага "Пол идеология", която предполага "свободата на полова идентичност". Това означава, че човек се държи на пътя, той се чувства своята полова идентичност. Той подкрепя аборт, легализирането на марихуаната и гей браковете. Той направи залог на Хилъри Клинтън в борбата си с Доналд Тръмп, но загуби.
Разбира се няма нужда да му даде много "заслуги". Той е представител на международно обединение на банкери, изпълнител на волята си. Всъщност Сорос има такава работа. Морган, Ротшилд, Рокфелер те се опитват да не се показват, но Сорос е постоянно в пресата. Това е негово задължение в обединението на банкери.
Действията на милиардер вече са довели до факта, че в Съединените щати хиляди американци подписа петиция призовава президента да лиши Сорос на гражданство. За съжаление в Европа такива сериозни анти-Сорос действия са още не е прието. Напротив Меркел продължава миграционна политика. Очевидно тя е зависи от американският милиардер.
В заключение искам да отбележа, че аз, като автор, не се преструвам за сензация в този въпрос. Много материал вече са били писано за тази тема. Надявам се, че моята статия също ще допринесе за борбата срещу тези, които търсят да унищожи европейски традиции и държави и след това създаване на тяхно място страните от клонинги които, точно изпълнява поръчки на своите господари. Кой ще бъде господар, по мое мнение, не е трудно да се разбере...
https://yanevmladen.wordpress.com/2017/ ... %b2%d0%b0/
Потребителски аватар
Tiara
Мнения: 32
Регистриран на: пет, 25 мар 2016, 13:50

Re: Миграцията криза: оръжие за унищожаване на Европа

Мнениеот Tiara » ср, 04 окт 2017, 15:46

:) Всичко това са общоизвестни истини но какво трябва да се направи според тебе?

Върни се в “Европа”