Какво да правя против пролетната алергия?

Форум за обсъждане на здравословни проблеми, изследвания, права на пациенти, здравната каса, профилактика на заболявания.
Sebbela

Какво да правя против пролетната алергия?

Мнениеот Sebbela » нед, 06 мар 2016, 11:19

От доста време съм с непрестанна хрема особено се засилва през април месец. Ходих при личния лекар, който ми каза че е сенна хрема и искаше да ми изписва лекарства. Прецених че е по-добре да направя някакви изследвания за да разбера точно каква алергия имам и към какво съм алергична защото понякога ми е зле в къщи друг път навън. От няколко месеца ползвам капки за нос защото просто не мога да дишам, а знам че те не трябва да се ползват повече от няколко дена.
TalloN

Re: Какво да правя против пролетната алергия?

Мнениеот TalloN » пон, 07 мар 2016, 16:21

Със затоплянето на времето започва цъфтеж на дърветата и разбира се се изостря и пролетната алергия. Доколкото знам пролетната алергия се изостря от цъфтежа на тополите и липите от хвърчащите полени и започва гадното кихане и сълзене.
Потребителски аватар
Shada
Мнения: 43
Регистриран на: ср, 30 мар 2016, 15:06

Re: Какво да правя против пролетната алергия?

Мнениеот Shada » пон, 04 апр 2016, 15:35

:?: При мен положението е същото и каквото съм опитала не ми помага, слагам на очите компреси с лайка, защото в този период ми пари на очите и ми сълзят даже и с очила нищо не виждам. Ако сте опитали лекарства, които са ви помогнали казвайте защото положението е нетърпимо.
galicia
Мнения: 6
Регистриран на: съб, 11 мар 2017, 17:51

Re: Какво да правя против пролетната алергия?

Мнениеот galicia » съб, 11 мар 2017, 18:27

Aloe спрей,пръска се в носа и в гърлото 2 пъти на ден и се смучи по една таблетка Bee Pollen ( пчелен прашец).Може да се включи алое,то допълнително ще помогне на организма.

Редактирано от администратор!
Реклама!

Върни се в “Здравен форум за здравето и здравословни проблеми”