Хомеопатията шарлатанство или успешен лечебен метод

От билките до акупунктурата, от хомеопатията до бабините лекове всякакви дискусии за алтернативната медицина.
Потребителски аватар
GaBrIeLa
Мнения: 39
Регистриран на: вт, 22 мар 2016, 16:54

Хомеопатията шарлатанство или успешен лечебен метод

Мнениеот GaBrIeLa » чет, 05 май 2016, 15:12

(thinking) Здравейте, отдавна исках да открия тема за Хомеопатията. Доколкото знам в хомеопатичните лекарства се съдържат съставки от животни и растения, които са силно разредени. Някои хора между които и моя милост смятат, че поради голямото разреждане на съдържанието хомеопатията не лекува а всичко въпрос на внушение. Вие какво мислите за Хомеопатията, ползвали ли сте я, като лечебен метод и какви са били резултатите или всичко е пилеене на пари?
Потребителски аватар
uncurajo
Мнения: 56
Регистриран на: вт, 29 мар 2016, 16:26

Re: Хомеопатията шарлатанство или успешен лечебен метод

Мнениеот uncurajo » ср, 13 дек 2017, 17:16

GaBrIeLa написа:(thinking) Здравейте, отдавна исках да открия тема за Хомеопатията. Доколкото знам в хомеопатичните лекарства се съдържат съставки от животни и растения, които са силно разредени. Някои хора между които и моя милост смятат, че поради голямото разреждане на съдържанието хомеопатията не лекува а всичко въпрос на внушение. Вие какво мислите за Хомеопатията, ползвали ли сте я, като лечебен метод и какви са били резултатите или всичко е пилеене на пари?


:) Не съм се възползвал от възможностите на хомеопатията, но се надявам да върши работа защото в нашия век с използването на антибиотиците се нароиха толкова резистентни бактерии, че става все по-трудна борбата с тях. В тази статия има интересна информация и няколко истини и заблуди за хомеопатията:

http://www.homeopatiazateb.com/istini-i-zabludi-za-homeopatiata

Върни се в “Алтернативна медицина”