За синия цвят в аурата на човека

Форум без ограничения и модерация, но все пак като се спазва добрия тон.
slanze
Мнения: 1
Регистриран на: вт, 14 юни 2016, 11:24

За синия цвят в аурата на човека

Мнениеот slanze » вт, 14 юни 2016, 12:28

За синия цвят в аурата на човека

Синият цвят е цветът на спокойствието и покоя. Отразява посветеност, истина и сериозност. Той може да показва способност за чуване на недоловимото и развиването на телепатия.

По-светлите нюанси на синьото отразяват активно въображение и добра интуиция. по-наситените оттенъци на синия цвят могат да бъдат признак на едно продължаващо цял живот търсене на Божественото.
По-тъмните нюанси на синьото отразяват нивото на посветеност и отдаденост.
Кралските нюанси са израз на честност и добра преценка.
По-мътните нюанси на синия цвят могат да означават, че има блокирани възприятия. Те могат да означават меланхолия, нетърпение, безпокойство, страх, забравяне и свръхчувствителност.

Чакрата на гърлото, която е със светлосин цвят в човешкото тяло, се намира в предната част на шията, това е щитовидната жлеза. щитовидната жлеза е най-голямата ендокринна жлеза с вътрешна секреция, с тегло 20-25 грама, при възрастните. Тя има два дяла-ляв и десен, свързан помежду си с тесен провлак, при някои хора от провлака започва тънък израстък, който се насочва нагоре и се обозначава като пирамиден дял, като дължината му е променлива.
Основната й функция е производство на тироксин, трийодтиролин и капцитонин, които влияят върху метаболизма, растежа и развитието. Тя има и още една функция- тя отговаря и за  физическото, така и духовното общуване.
Знае се, че всеки цвят вибрира с точно определена честота , а  съществуването ни е вибрация също. Чакрата на щитовидната жлеза също има собствена вибрация, която се знае, както и всеки орган в човешкото тяло си има собствена вибрация.
Радиовълните, инфрачервените, ултравиолетовите, рентгеновите и гама лъчите, всичките са невидими лъчи, които образуват честотния спектър и всички техни източници могат да бъдат проследени до съответния епицентър.
Човешките очи са чувствителни към една тясна ивица от електромагнитния спектър, наречен видима светлина.
Наскоро се натъкнах на една акция" Пусни капачка! Включи се в кампанията-капачки в действие", като прочетох в рекламния материал, че за всеки тон капачки, наградата ще е електрически уред за детски дом.
Направи ми впечатление, че се събират най-вече сини пластмасови капачки, може би те са най-разпространени.
Знае се, че мелатонинът, който се отделя от хипофизата под въздействие на честота 8 херца, задейства щитовидната жлеза. Тя работи и отделя гореописаните хормони, но ако не се задейства от мелатонинът - щитовидната жлеза не работи правилно и след време се появяват онкологични заболявания.
Загрижена съм по отношение на нашето физическо и психично здраве!
Наблюдавам все повече агресия, както по улиците, така и в училищата, мисля си с тревога, дали няма нещо, което активира тази агресия?
Потребителски аватар
roko_baroko
Мнения: 34
Регистриран на: ср, 30 мар 2016, 13:53

Re: За синия цвят в аурата на човека

Мнениеот roko_baroko » вт, 14 юни 2016, 14:15

Според мен агресията е натрупано напрежение заради трудния период през който преминава държавата. Всичките тези реформи, ниския жизнен стандарт и от там проблемите в българските семейства няма как да не отключат агресията.
Потребителски аватар
white_foxy
Мнения: 22
Регистриран на: чет, 31 мар 2016, 16:37

Re: За синия цвят в аурата на човека

Мнениеот white_foxy » съб, 14 яну 2017, 12:50

Това е напълно вярно, каквато ни е държавата такива сме и ние, като душевно равновесие.

Върни се в “Дискусии без ограничения”