В Саудитска Арабия мъжете се обучават да бият правилно жените си
В Саудитска Арабия мъжете се обучават да бият правилно жените си

Re: В Саудитска Арабия мъжете се обучават да бият правилно жените си
Как да бият правилно жените си? Че жените трябва ли да се бият, само ако не налитат на бой самите те? И втората ми мисъл която дойде е - на изток трябва да научат жените си да не ги убиват на първо място. 

Георгиев написа:Как да бият правилно жените си? Че жените трябва ли да се бият, само ако не налитат на бой самите те? И втората ми мисъл която дойде е - на изток трябва да научат жените си да не ги убиват на първо място.

Объркано, объркано ама малоумниците продължават да малтретират жените си!
Георгиев написа:Как да бият правилно жените си? Че жените трябва ли да се бият, само ако не налитат на бой самите те? И втората ми мисъл която дойде е - на изток трябва да научат жените си да не ги убиват на първо място.
Това за убиването на жените в арабските страни ме наведе на мисълта, че трябва и секс да се научат да правят правилно, че една булка я бяха убили защото не зачевала, а като й направили аутопсия се оказало, че е девствена. Мъжът й изглежда е объркал местата за зачеване.
Kirpi4a написа::) Семейни терапевти обучават мъжете как да бият жените си правилно. А по въпроса националната телевизия е излъчила специално обучително видео.