Влюбих се в по-възрастен..и не е заради парите

Дискусии за проблеми и преживявания, любови и раздели при юношите.
ED01
Мнения: 1
Регистриран на: ср, 31 яну 2018, 23:05

Влюбих се в по-възрастен..и не е заради парите

Мнениеот ED01 » ср, 31 яну 2018, 23:12

Здравеите. Влюбих се лятото в един по-възрастен мъж. Не съм пълнолетна. Работехме заедно и заради възрастта му не се надявах на никакви извънработни отношения и контакти. 2 седмици след напускането ми обаче ,той ме намери в социалните мрежи и ми писа.. и аз се влюбих. Не си пишем често ,защото много работи. Харесвам го ,защото е изключително мил , не е като момчетата на нашите години (момичетата ще разберът това, а момчетата да не се обиждат,не е лично). Ще съм благодарна на всякакви съвети относно какво да правя. :)
Потребителски аватар
GaBrIeLa
Мнения: 39
Регистриран на: вт, 22 мар 2016, 16:54

Re: Влюбих се в по-възрастен..и не е заради парите

Мнениеот GaBrIeLa » чет, 01 фев 2018, 18:02

ED01 написа:Здравеите. Влюбих се лятото в един по-възрастен мъж. Не съм пълнолетна. Работехме заедно и заради възрастта му не се надявах на никакви извънработни отношения и контакти. 2 седмици след напускането ми обаче ,той ме намери в социалните мрежи и ми писа.. и аз се влюбих. Не си пишем често ,защото много работи. Харесвам го ,защото е изключително мил , не е като момчетата на нашите години (момичетата ще разберът това, а момчетата да не се обиждат,не е лично). Ще съм благодарна на всякакви съвети относно какво да правя. :)


:) Няма нищо ненормално в това, просто той е по-голям с повече опит и знае как да се държи. В смисъл държи се като мъж, а не като хлапак, който постоянно иска да се изтъкне, може би това ти харесва, не знам ти най-добре знаеш защо го харесваш. А какво да правиш зависи само от теб, моят съвет е да не бързаш с развитието на връзката, проточвай нещата за да го опознаеш защото понякога мъжете не са това за което се представят.
Потребителски аватар
PeRiSaN
Мнения: 37
Регистриран на: пет, 25 мар 2016, 16:52

Re: Влюбих се в по-възрастен..и не е заради парите

Мнениеот PeRiSaN » съб, 03 фев 2018, 14:50

Нормално е да се влюбиш в доста по-голям от теб мъж, защото е по-улегнал и с опит, знае какво иска. И както казва GaBrIeLa от теб зависи докъде ще стигнете.
Потребителски аватар
veneta
Мнения: 58
Регистриран на: пон, 19 фев 2018, 00:34

Re: Влюбих се в по-възрастен..и не е заради парите

Мнениеот veneta » пет, 04 май 2018, 20:58

За любовта няма граници според мен. Не трябва да се интересуваме от възрастта и други неща, важно е да се обичаме.

Върни се в “Форум за тийнейджъри”